30.07.2020, 15:50

Дістав цей "сервіс": Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля знову без води

Лисичанск, Новодружеск и Приволье снова без воды

Новий день приніс нові "сюрпризи" жителям Лисичанська, Новодружеська та Привілля. У кранах знову пропала вода. І на цей раз в адміністрації ЛКСП "Лісічанскводоканал" знайшли пояснення чергового "зневоднення".

В "Лисичанськводоканалі" абонентам, які проживають в центральній частині міста Лисичанськ, у Новодружеську та Привіллі пояснили, що вода в кранах зникла через аварію, повідомляє Час Пік.

"30.07. 2020 року , через порив магістрального водогону на Лівобережній ділянці свердловин, було тимчасово зупинено роботу ВНС Білогорівська ,в наслідок чого було зупинено водопостачання центральної частини міста Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля", - сказано в повідомленні.

В даний момент ведуться ремонтні роботи. Ще не відомо, коли в кранах лисичан з'явиться "цілюща волога".

Лисичанск

Варто відзначити, що ситуація з водопостачанням неабияк набридла жителям Лисичанська, Новодружеська та Привілля. Населення цих міст вже довгі роки страждають через постійні перебої з водою.

Напередодні лисичане вже сиділи без води. Її відсутність пояснили виникненням аварійної ситуації. І ось сьогодні - знову аварія.

Судячи з жорстких коментарів в мережі, які жителі Лисичанська залишають під повідомленнями про причини відключення води, багато хто з них не вірить в аварії і вважають, що воду водоканал перекриває навмисно.

Лисичанск Лисичанск

Читайте новини регіону:

На Луганщині 3 нових випадки COVID-19: Сєвєродонецьк вийшов на 2-е місце за кількістю хворих

Субсидію можуть забрати: важлива інформація для жителів Луганщини, які отримують субсидії

Скандал в Лисичанську: Як сприйняли дорогу "тусовку" на території лікарні "Сольве" жителі міста

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>