31.07.2020, 08:02

У Миколаєві маршрутка влетіла в дерево: постраждали 9 пасажирів

Николаев, ДТП

У Миколаєві дев'ять людей потрапили до лікарні після зіткнення маршрутного таксі з деревом. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням.

ДТП сталося 30 липня близько 18:20 по пр. Центральному, між вулицями 6-та 3-тя Слобідська. Поліція встановлює всі обставини ДТП та його причини, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Миколаївській області.

"За попередніми даними, 44-річний чоловік, керуючи автомобілем "Рута", який у місті здійснює пасажирські перевезення, не впорався із керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини з подальшим зіткненням із деревом", - повідомили в поліції.

Николаев, ДТП

В результаті ДТП дев'ять пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставлені до лікарні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років.

"Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за телефонами (093)483-63-79, 102", - повідомили в поліції.

Николаев, ДТП Николаев, ДТП Николаев, ДТП

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>