31.07.2020, 11:30

Відключення водоканалів 10 серпня: актуальна інформація від ЛЕО

Луганская, водоснабжение

ЛЕО попередило про загрозу знеструмлення 4 водоканалів в Луганській області. Між представниками ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" та Луганської ОДА відбулися переговори. Досягнуто ряд домовленостей.

ЛЕО попередило про можливе знеструмлення водоканалів у Лисичанську, Попасній, Рубіжному та Кремінній. Після проведених переговорів енергетики погодилися відсунути "час Ч", але в разі непогашення боргів загроза залишитися без води жителям 4-х міст залишається, повідомляє Час Пік.

У ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" повідомили, що відбулися переговори щодо заборгованості водоканалів: КСП "Лисичанськводоканал", Рубежанське ВУВКГ, Кремінське ВУВКГ та КП "Попаснянський районний водоканал".

В результаті зустрічі ЛЕО отримало гарантійні листи від боржників.

Відносно водоканалів в місті Рубіжне та Попасна - заплановані додаткові зустрічі для вирішення погашення заборгованості. З водоканалом в Кремінній ситуація критична - в ЛЕО повідомили, що домовленостей не досягли.

Що стосується КСП "Лисичанськводоканал", то керівництво ОДА гарантувало енергетикам вирішення питання про існуючі борги найближчим часом.

"Звертаємо увагу, що наразі є вимога постачальника електричної енергії про відключення водоканалу на 10.08.2020 року, яку Товариство не має права не виконати", - попередили в ЛЕО.

Нагадаємо, і без запланованих відключень жителі різних районів Лисичанська вже кілька діб скаржаться на відсутність води. У водоканалі пояснюють ситуацію, що склалася, виникненням аварій. Втім, далеко не всі жителі міста вірять таким поясненням, висловлюючи припущення, що воду водоканал перекриває навмисно.

Нагадаємо, на Луганщині продовжує зростати кількість пацієнтів з COVID-19. Сєвєродонецьк вийшов на 2-е місце за кількістю хворих.

Читайте новини міста та регіону:

Дістав цей "сервіс": Лисичанськ, Новодружеськ і Привілля знову без води

Субсидію можуть забрати: важлива інформація для жителів Луганщини, які отримують субсидії

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>