31.07.2020, 18:47

Відключення водоканалу, ремонт доріг і зупинка роботи виконавчих служб міста: головні події Лисичанська за 31 липня

Ольга Романец | Все новости автора
события в Лисичанске за 31 июля

Основні події Лисичанська, що відбулися сьогодні, 31 липня, в одній статті: дізнайтеся, коли лисичанам очікувати ремонт доріг в місті, чи знеструмить ЛЕО "Лисичанськводоканал" та коли відновиться робота УПСЗН та інших виконавчих служб.

Відключення водоканалів 10 серпня: актуальна інформація від ЛЕО

ЛЕО попередило про загрозу знеструмлення 4 водоканалів в Луганській області. Серед них і КСП "Лисичанськводоканал".

У ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" повідомили, що відбулися переговори щодо заборгованості водоканалів: КСП "Лисичанськводоканал", Рубіжанське ВУВКГ, Кремінське ВУВКГ та КП "Попаснянський районний водоканал".

Після проведених переговорів енергетики погодилися відсунути "час Ч", але в разі непогашення боргів загроза залишитися без води жителям 4-х міст залишається.

Виплат не буде?: Через введення ВЦА в Лисичанську і Сєвєродонецьку зупинилася робота виконавчих служб міста

Через створення в Лисичанську Луганської області 27 липня указом президента України військово-цивільної адміністраціії припинились повноваження міської влади. Відтак, це означає зупинку роботи виконавчих служб міста: не працюють УПСЗН, ЦНАП та інші установи.

Як повідомляють лисичани у міських інтернет-пабліках, в УПСЗН прийом громадян не відбувається, однак, всі працівники знаходяться на місцях. Крім того, в установі стверджують, що всі рахунки "заморожено".

Як стало відомо, така ж сама проблема торкнулася і жителів Сєвєродонецька, позаяк днем пізніше, 28 липня, Зеленський також підписав указ про створення в місті ВЦА. Детальніше читайте в статті.

Водопостачання в місті і ремонт доріг: Гайдай пообіцяв лисичанам позитивні зміни

Найболючіші теми для лисичан наразі - водопостачання в місті та якість доріг. Сергій Гайдай у своєму відеозверненні пообіцяв місцевим жителям позитивні зміни в даних питаннях вже найближчим часом.

Він зазначив, що проблема з водопостачанням в місті "виникла не за місяць, не за рік і навіть не за два". У Гайдая є варіанти виходу з ситуації, які він пообіцяв озвучити найближчим часом.

Дороги - інша хвороблива тема для лисичан. Відповідаючи на питання про дороги, Сергій Гайдай нагадав, що в цьому році почнеться відновлення автодороги Сєвєродонецьк-Золоте, яка проходить через Лисичанськ. Наразі триває тендер.

Колапс після введення ВЦА в Лисичанську і Сєвєродонецьку: скільки це триватиме

Як відомо, після підписання указу президента про освіту ВЦА в Лисичанську і Сєвєродонецьку, була зупинена робота виконавчих служб міста, таких як УПСЗН, ЦНАП та інших. Установи не можуть працювати без реєстрації ВЦА і призначення глави, а це може затягнутися на невизначений термін.

Як заявив ексглава Попаснянської ВЦА Сергій Шакун, процедура призначення голови та реєстрації ВЦА може бути довгою.

"Реєструється ВЦА, потім реєструється в фондах, штатний розклад, причому воно затверджується в ООС. Це ще мінімум 2 тижні. А у нас до цього часу початок навчального року, опалювальний сезон. Зараз ні в кого немає права підпису", - заявив він. Детальніше читайте в статті.

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська в своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>