31.07.2020, 18:42

Колапс після введення ВЦА в Лисичанську і Сєвєродонецьку: скільки це триватиме

Ольга Романец | Все новости автора
Шакун

Як відомо, після підписання указу президента про освіту ВЦА в Лисичанську і Сєвєродонецьку, була зупинена робота виконавчих служб міста, таких як УПСЗН, ЦНАП та інших. Установи не можуть працювати без реєстрації ВЦА і призначення глави, що може затягнутися на невизначений термін.

Про це сьогодні під час зустрічі представників громад Лисичанська та Сєвєродонецька заявив ексглава Попаснянської ВЦА Сергій Шакун, передає Час Пік з посиланням на власні джерела.

На зустріч також був запрошений голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, однак, з невідомих причин не з'явився.

Як заявив Шакун, процедура призначення голови та реєстрації ВЦА може бути довгою.

"Реєструється ВЦА, потім реєструється в фондах, штатний розклад, причому воно затверджується в ООС. Це ще мінімум 2 тижні. А у нас до цього часу початок навчального року, опалювальний сезон. Зараз ні в кого немає права підпису", - заявив він.

На думку юриста Ігоря Слєсарєва, всі працівники місцевих органів самоврядування обох міст повинні бути звільнені в день опублікування указів.

Після введення ВЦА, керівник сам вирішує, кого брати на роботу з особового складу. Після виборів поради будуть сформовані заново і у міського голови буде можливість набрати свою команду.

Читайте також: Водопостачання в місті і ремонт доріг: Гайдай пообіцяв лисичане позитивні зміни

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>