01.08.2020, 13:49

Автомобіль BМW розірвало на частини: У Запорізькій області в ДТП загинули 4 людини

Запорожская, ДТП

У Запорізькій області на автодорозі "Василівка-Бердянськ" в результаті ДТП загинули чотири людини. Автомобіль BМW під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажівкою MАN.

ДТП сталося вранці 1 серпня. Повідомлення про смертельну аварію надійшло в поліцію о 7:45, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля BМW (його дані встановлюються), рухаючись з боку міста Василівка в сторону Бердянська, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем MАN.

В результаті аварії водій іномарки та його пасажири загинули на місці. Водій вантажівки госпіталізований в лікарню з тілесними ушкодженнями.

У салоні легкового авто знаходилося троє пасажирів - 2 жінки (1997 і 2001 р.н.) та чоловік (1995 р.н.)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутися за телефоном (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.

В Запорожской области в ДТП погибли 4 человека В Запорожской области в ДТП погибли 4 человека

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: