01.08.2020, 15:26

У Сєвєродонецьку зіткнулися "ВАЗ" та маршрутка: постраждав водій легковика

Северодонецк, ДТП

У Сєвєродонецьку відбулося ДТП за участю легкового автомобіля та транспортного засобу, який надає послуги з перевезення пасажирів. Постраждав водій "ВАЗа".

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 1 серпня на перехресті вулиць Федоренко і Менделєєва, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульній поліції Луганській області.

"Водій Mercedes Benz рухаючись вулицею Менделєєва, проігнорував дорожній знак 2.1 "Дати дорогу" та не надав перевагу у русі автомобілю "ВАЗ 21063", який їхав вулицею Федоренко, в наслідок чого обидва автомобілі зіткнулись", - повідомили в поліції.

В результаті зіткнення водій автомобіля "ВАЗ 21063" отримав численні садна, проте від госпіталізації відмовився. Лікарі надали йому медичну допомогу на місці події.

Відносно водія автомобіля Mercedes Benz патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП).

Чи були в момент аварії в маршрутці пасажири, в поліції не повідомляють.

Тим часом, жителі Сєвєродонецька в коментарях відзначають, що це перехрестя давно носить погану славу у водіїв і там часто трапляються аварійні ситуації.

Северодонецк, ДТП

Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП

Читайте новини регіону:

У Сєвєродонецьку на "гарячому" затримали торгівця метадону

На Луганщині зросла кількість інфікованих: в Сєвєродонецьку новий випадок COVID-19

Обов'язкова самоізоляція: на Донбасі залишили в силі правила карантину для людей, які перетинають КПВВ

]]>]]>Читайте останні новини Сєвєродонецька у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>