02.08.2020, 07:38

Зведення ООС: режим припинення вогню був порушений 3 рази

оос

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою. Українські захисники продовжують утримувати лінію оборони і дотримуватися режиму припинення вогню.

За минулу добу зафіксовано 3 неприцільних обстріли з боку озброєних формувань Російської Федерації, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Вечірньої пори противник зі стрілецької зброї провокував українських захисників біля населеного пункту Піски. Українські воїни на провокації не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали.

Втрат внаслідок ворожих обстрілів немає.

У той же час, за минулу добу двоє військовослужбовців зі складу ООС були травмовані. Один воїн отримав осколкові поранення зачепивши ногою невідомий вибуховий пристрій, а другий захисник - травмував руку на одному з опорних пунктів. На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються.

За поточну добу обстрілів в районі ООС не зафіксовано.

Як відзначили в ООС, за зверненнями місцевих адміністрацій, рятувальники ООС ремонтують пошкоджені в результаті артилерійських обстрілів минулих років вдома, виконуючи складні будівельні роботи. Вчора представники ГСЧС відремонтували 7 таких будинків.

Також, особовий склад Об'єднаних сил надав медичну та іншу допомогу 34 громадянам України на контрольних пунктах виїзду-виїзду.

Читайте також: "Хотілося б, щоб КПВВ стали пам’яткою історії" - заява Разумкова під час поїздки на Донбас
 

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>