02.08.2020, 16:24

З ефіру українського провайдера зникли популярні телеканали: в чому причина

Марина Началова | Все новости автора
ланет

З 1 серпня провайдер "Ланет" припинив трансляцію телеканалів "1+1 медіа". Медіагрупа та провайдер не дійшли згоди щодо подальшої співпраці та розірвали договір.

З ефиру "Ланет" зникли такі телеканали: 1+1; 2+2; TET; ПлюсПлюс; УНІАН; Бігуді; Квартал TV; 36.6 TV; Bolt; Star Cinema; Star Family; Кус-Кус; FilmUA Drama.

В "1+1 media" заявили, що з 1 серпня припиняють співпрацю з ТОВ "Мережа Ланет" у зв'язку з достроковим припиненням дії договору. Зазначається, що компаніям не вдалось дійти згоди щодо ряду принципових моментів, що робить подальшу співпрацю неможливою.

Перед цим "Ланет" звинуватив "1+1 media" в тиску на провайдерів кабельного телебачення - медіагрупа нібито вдавалася до неконкурентних методів боротьби з малими телеканалами, які доступні в незакодованому вигляді.

У "1+1 media" заперечують звинувачення на свою адресу та заявляють, що "провайдер не контролює свою абонентську базу, особливо кабельну, і не звітує про всіх своїх активних абонентів".

Натомість у "Ланет" зазначають, що "1+1 media" жодного разу не скористалися передбаченим договором правом провести аудит і перевірити кількість абонентів і не запрошували провайдера до переговорів про внесення змін до комерційних умов договору.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: