04.08.2020, 09:44

У Туреччині на пляжі побили українську топ-модель та її друзів

Дарья Кирилюк

У турецькій провінції Ізмір на курорті Чешме стався інцидент з відомою українською топ-моделлю Дариною Кирилюк. Охорона пляжу побила українку та її друзів.

Дівчина подала заяву в поліцію. Про подію Дарина Кирилюк написала на своїй сторінці в Instagram, повідомляє Час Пік.

"Я не хочу мовчати, що сталося зі мною, моїм хлопцем та нашою групою. На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Чотири дівчини були побиті, включно зі мною, хлопці дуже постраждали. Ми надали поліції докладні звіти", - написала модель.

За словами Дарини, охорона все заперечує і намагається представити справу так, ніби-то дівчину вдарив її хлопець, а охоронці намагалися захистити дівчину. Також вона зазначила, що розташований на пляжі нічний клуб не хоче надавати поліції записи з камер спостереження.

Розслідування інциденту триває.

Міністр культури та туризму Туреччини вже відреагував на інцидент.

"Я засуджую жахливий напад в Чешме в п'ятницю ввечері, цього не повинно бути в туристичному районі, особливо по відношенню до жінки", - написав міністр у своєму Twitter.

Дарья Кирилюк

Дарина Кирилюк народилася в Україні. Модельну кар'єру розпочала в 18 років у США. Вона заснувала та просуває власний бренд по виробництву екологічних товарів. Працювала в США, Італії, Франції, Німеччини.

Читайте також: У Туреччині зафіксовано сплеск коронавируса COVID-19

Дарья Кирилюк Дарья Кирилюк

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>