04.08.2020, 18:38

У Лисичанську з'явився голова ВЦА, а взимку ряд будинків залишаться без опалення: новини міста за 4 серпня

Марина Началова | Все новости автора
заика

Сьогодні, 4 серпня, у Лисичанську був представлений керівник військово-цивільної адміністрації, також стало відоме прізвище глави ВЦА Сєвєродонецька. Також у цьому матеріалі читайте про відключення ряду будинків від тепломережі, автоматичне нарахування пенсій і тариф на газ у цьому місяці.

Офіційно представлений керівник ВЦА Лисичанська: які перші кроки він планує здійснити

Сьогодні, 4 серпня, в міськраді Лисичанська голова Луганської ОДА Сергій Гайдай представив керівника ВЦА міста - Заїку Олександра Сергійовича. Новий очільник Лисичанська родом з Маріуполя, раніше працював у прокуратурі, податковій і на військовій службі.

Заїка повідомив, що першим кроком стане налагодження водопостачання в Лисичанську, виправлення ситуації з каналізаційними системами, а також - ремонт доріг. Подробиці читайте в статті.

Стало відомо, хто очолить ВЦА Сєвєродонецька

В єдиному державному реєстрі юридичних осіб сьогодні, 4 серпня, була зареєстрована військово-цивільна адміністрація м Сєвєродонецька.

Вказується, що Сєвєродонецьку ВЦА очолить Стрюк Олександр Сергійович. Більш детальна інформація про нього з'явиться пізніше на нашому сайті.

У Лисичанську кілька будинків, виконком і ДК "Діамант" залишаться без опалення та гарячої води

У Лисичанську кілька будинків, а також палац культури і виконком можуть залишитися без гарячої води і теплопостачання. Директор "Лисичанськтепломережі" розповів, що котельню, яка обслуговує зазначені будови, повинні демонтувати через припис щодо порушення вимог пожежної та техногенної безпеки.

Деякі жителі будинків, яких торкнеться демонтаж котельні, в розпачі, адже грошей, щоб встановити "індівідуалку", у них немає. Більш детально - у нашій статті.

Жителям Луганщини пенсії за віком нараховувати можуть автоматично

Начальник головного управління ПФУ в Луганській області Ольга Шарунова розповіла про впровадження нових електронних сервісів в роботі відомства. Тепер у тих, хто виходить на пенсію, немає необхідності звертатися особисто.

Основною умовою для автоматичного призначення пенсії є подача особою анкети-заяви та сканованих копій документів. Список документів, необхідних для автоматичного нарахування пенсії, дивіться тут.

Тариф "Місячний": "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення у серпні

ГК "Нафтогаз України" встановила серпневу ціну на газ для побутових клієнтів в розмірі 3,24 грн./куб. м з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки).

Така ціна діє в рамках тарифу "Місячний", який передбачає оплату за газ за фактом споживання. Із завершенням дії режиму ПСО компанія буде публікувати ціни в рамках тарифу "Місячний" на початку місяця споживання.

Вже скоро "Нафтогаз" обіцяє оприлюднити нові тарифні плани та інші пропозиції для своїх клієнтів. Детальна інформація - в нашому матеріалі.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: