05.08.2020, 13:02

У Росії під час військових навчань при обваленні моста постраждали солдати-строковики

фото из свободных источников

У Росії на військових навчаннях в Єврейській автономній області сталася надзвичайна подія. При обваленні конструкцій моста травмовано військовослужбовців.

Інцидент стався в селищі Тельмана в Смідовічському районі ЄАО (РФ) під час навчань залізничних військ. Травмовано щонайменше 18 солдатів-строковиків, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

"Військові нікого туди не допускають, розбираються самостійно, так як не наша споруда, вони зводили понтонний міст. Ми виділили швидку та пожежну машину. Вони не просили, просто ми відреагували", - сказав перший заступник голови Смідовічського району Борис Корольов.

Як повідомляють "РИА Новости" з посиланням на Східний військовий округ РФ, при наведенні моста склалася одна з опор понтонно-естакадного моста. Конструкція обрушилася на солдатів, які зводили міст.

"ТАСС" з посиланням на екстрені служби повідомляє, що травми отримали 18 осіб. Всі постраждалі направлені до військового госпіталю Хабаровська.

У той же час, в прес-службі Східного військового округу повідомили, що в результаті інциденту постраждали лише двоє військовослужбовців.

"При наведенні моста відбулося мимовільне складання однією з опор. В результаті падіння військовослужбовців двоє отримали травми. Всіх військовослужбовців було оперативно доставлено в одну з найближчих військово-медичних установ гарнізону для медичного обстеження та надання допомоги. Загрози їхньому життю немає", - повідомили в окрузі .

Зараз встановлюються причини того, що сталося. За однією з версій, могла бути порушена техніка безпеки. На місці події працює спеціальна комісія.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>