05.08.2020, 13:43

Вміст алкоголю в 15 разів перевищував норму: У Сєвєродонецьку зловили п'яного водія

Северодонецк, патрульная полиция

У Сєвєродонецьку вночі патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz, який порушив правила дорожнього руху. За кермом авто виявився п'яний чоловік без посвідчення водія, якого вже позбавили права керування через їзду у нетверезому стані.

Вміст алкоголю в крові водія майже в 15 разів перевищував норму, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Луганській області.

Водія за порушення ПДР патрульні зупинили на вулиці Новикова близько 23:00 4 серпня. Під час бесіди з водієм, інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

На вимогу патрульних надати документи для перевірки, водій пояснив, що посвідчення водія не має. Виявилося, що за рішенням суду його вже позбавили права керування за їзду у нетверезому стані.

Водій погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці в присутності двох свідків. Результат - 2,96 проміле алкоголю, що майже в 15 разів перевищує допустиму норму.

Водій намагався "відкупитися" та натякав патрульним на неправомірну вигоду. Однак, після попередження щодо кримінальної відповідальності за пропозицію хабара, він припинив свої спроби.

Відносно порушника, інспектори склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння), винесли постанову по ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та усунули його від управління автомобілем.

Читайте новини регіону:

Крива захворюваності повзе вгору: На Луганщині 5 нових випадків COVID-19

Відключення водоканалів 10 серпня: актуальна інформація від ЛЕО

Северодонецк, патрульная полиция Северодонецк, патрульная полиция Северодонецк, патрульная полиция

]]>]]>Читайте останні новини Сєвєродонецька у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>