05.08.2020, 18:00

З початку доби на Донбасі зафіксовано один обстріл

оос

В районі відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерацій в Донецькій і Луганській областях ситуація залишається повністю контрольованою українським воїнами.

З початку поточної доби на ділянках відповідальності українських підрозділів в районі проведення ООС, зафіксовано 1 обстріл з боку супротивника, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Зокрема, серед ночі поодинокі постріли з підствольного гранатомета ворог зробив у Шумів. На всіх ділянках фронту режим припинення вогню зберігався в повній мірі. Військовослужбовці ООС на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали.

Серед особового складу ООС бойових втрат і поранень немає.

Крім українських військовослужбовців в районі проведення операції виконують завдання і інші підрозділи ООС.

Зокрема, 30 невідомих вибухові пристрої знайшли сьогодні підрозділи ДСНС під час розмінування за заявками мешканців прифронтових населених пунктів Донбасу. В цілому, за розпорядженням Командувача ООС тільки за цю добу було знешкоджено майже 7 гектарів територій.

За заявками місцевих адміністрацій, рятувальники ООС ремонтують пошкоджені в результаті артилерійських обстрілів попередніх років вдома, виконуючи роботи різного ступеня тяжкості. Упродовж минулої доби такі роботи проводилися на 27 об'єктах. З початку проведення ООС було відновлено 899 будинків.

На КПВВ особовий склад ООС надав медичну та іншу допомогу 39 громадянам України.

Також, пожежні зі складу ООС за добу загасили 41 пожежа.

Читайте також: Особливий економічний статус Донбасу: Резніков пояснив, що це означає

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>