06.08.2020, 13:43

Зеленський з робочою поїздкою прибув на Донбас

Зеленский с рабочей поездкой прибыл на Донбасс

Президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас. Він вручив державні нагороди українським військовослужбовцям, які несуть службу в зоні проведення ООС.

Президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Офісу Президента.

Під час перебування в зоні проведення Операції об'єднаних сил в Донецькій області Зеленський поклав квіти до пам'ятника військовослужбовцям, добровольцям та волонтерам, які загинули в районі проведення АТО / ООС.

"Для мене велика честь бути тут на відкритті такого пам'ятника. Тут написані важливі, відверті, героїчні, наші українські слова: "Ми б'ємося за те, чому немає ціни в усьому світі, - за Батьківщину". У нас єдина Батьківщина. Вона одна у нас - Україна. І ми не можемо її втратити. І ніколи не втратимо. Навпаки - повернемо все додому", - заявив Зеленський.

Глава держави висловив сподівання, що режим стійкого припинення вогню на Донбасі буде зберігатися і Україна "стане такою ж великою", як і до початку війни.

"Зараз, упродовж останніх десяти днів, у нас немає поранених, немає загиблих. І я вдячний, перш за все, вам, що ви бережете своїх побратимів. І це важливо. Важливо, що виконується "режим тиші". Важливо, що завжди, якщо почуємо, що хтось хоче на нас колись де-небудь хоч трохи наступати, ви завжди дасте гідну відсіч

Гарантувати нічого не можу. Але скажу, що ми робимо все, як в Україні, так і на зустрічах в Мінському форматі, так і на зустрічах в відеоформаті ТКГ ", - підкреслив Зеленський.

Президент вручив державні нагороди українським захисникам, які несуть службу в зоні проведення ООС.

"За особисту мужність, виявлену під час бойових дій та зразкове виконання військового обов’язку Володимир Зеленський нагородив військовослужбовців орденом "За мужність" ІІІ ступеня та медаллю "За військову службу Україні", - йдеться в повідомленні прес-служби ОП.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>