06.08.2020, 15:23

У поїзді "Укрзалізниці" стався ще один неприємний випадок (відео)

поезд

Ще в одному поїзді "Укрзалізниці" стався неприємний випадок. Чоловіки розпивали спиртні напої і порушували громадський порядок. Без втручання поліції не обійшлося.

У поїзді "Харків-Ужгород", на шляху до Києва, пасажири випивали і порушували громадський порядок, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, найбільш буйного порушника було знято з поїзда в Полтаві.

"5 серпня, в поїзді Харків-Ужгород група пасажирів початку розпивати спиртні напої, нецензурно виражатися, кричати і порушувати громадський порядок. На вимогу начальника поїзда припинити порушення не реагували і почали йому погрожувати. Тому викликали поліцію, і одного з найбільш агресивних порушників зняли з поїзди в Полтаві ", - описує ситуацію Геращенко.

Двох його товаришів, які не захотіли вгамуватися, також довелося зсаджувати за допомогою поліції - в Лубнах.

За словами Геращенко, правоохоронці склали адміністративні протоколи на порушників громадського порядки. Крім того, оприлюднили відеозапис, на якому відображений момент спілкування з порушником. Судячи з відео, дебошир взагалі не визнає за собою ніякої провини.

Читайте також: Бігав голий по вагону: У поїзді "Маріуполь-Київ" чоловік побив і намагався згвалтувати жінку

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: