06.08.2020, 18:01

"Та йди ти на...": "Лисичанськводоканал" показав свое ставлення до абонентів

лисичанскводоканал

"Лисичанськводоканал" має в місті репутацію не найнадійнішої і злагодженої організації, але міняти ситуацію в зворотну сторону, ймовірно, не збирається.

Лисичани в регіональних паблік в Facebook звертають увагу на відверто хамську поведінку диспетчерів водоканалу, передає Час Пік.

Так, місцева мешканка повідомила, що при спробі дізнатися у диспетчера, як йдуть справи з її заявкою, отримала у відповідь грубий посил на три букви.

"Прийшла і моя черга висловити свою думку щодо наших комунальних організацій. Я, звичайно, розумію всю складність ситуації з нашим водоканалом. Але яке право має диспетчер посилати на ... людину, яка дзвонить дізнатися долю своєї заявки. Я вже тиждень прошу відремонтувати каналізацію в нашому дворі. Сьогодні подзвонила знову, ця особа мені заявила, що я можу робити, що хочу і дзвонити, кому хочу, їй плювати і взагалі "... та пішла ти на ..." і поклала трубку. По-моєму, це вже зовсім дно ... ", - розповідає свою історію засмучена жінка.

За словами жителів міста, це не перший випадок аналогічного спілкування з боку "Лисичанськводоканалу".

"Чоловік теж дзвонив в водоканал з приводу каналізації, дізнатися: що там та як? Коли доїдуть уже? Його теж послали, він почав питати ПІБ диспетчера, а його послали ще далі", - пише коментатор.

Багато хто відзначив, що деякі співробітники ставляться до своїх обов'язків дуже недбало. А хтось навіть пропонує звільнити таких працівників, після яких у абонентів псується настрій, як мінімум, на весь день, а проблеми, за якими вони зверталися, не вирішуються.

"Вони всім виглядом показують, що їх відволікають і заважають сни розповідати і ганчірки міряти в робочий час",

"Ну, схоже, пора записувати всі розмови з цими" принцесами ", у нас в яку організацію не звернися, хамлять так, як ніби я прийшла до них додому і відриваю від важливих справ! Дами, прокиньтеся, ви на роботі, так будьте люб'язні виконувати свої обов'язки. А якщо робота не влаштовує, так поміняйте її, чоловіка, своє життя в цілому - я не знаю, але при чому тут відвідувачі! ", - висловлюють свою думку місцеві жителі, які зіткнулися з хамством.

Читайте також: Щоб не провалитися: на Пролетарському "мосту смерті" між Лисичанському і Сєвєродонецькому з'явився застережливий "знак" (фото)

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>