06.08.2020, 22:20

На "Таврію" встановили мотор в 200 з гаком кінських сил: що з цього вийшло (фото)

заз таврия

У мережі з'явилися фото "Таврії", відомого "дітища" Запорізького автозаводу, яку забезпечили двигуном у 200 з гаком кінських сил. Що з цього вийшло?

Автомобілі, які виробляв Запорізький автозавод, ніколи не славилися особливою потужністю, та і цілі зробити їх "сильними" не було. Однак це не зупинило умільця, який перетворив "Таврію" на справжнього дорожнього "монстра", передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Повідомляється, що умілець оснастив "Таврію" двигуном на 200 з гаком кінських сил. Довелося багато чого переробляти, щоб пристосувати під турбонаддувом, які також були встановлені на авто. Подивитися, як виглядає "нутро" "Таврії" можна на фото.

КПП була скромно взята від автомобіля Lada. Під капотом, щоб забезпечити належну жорсткість, умілець встановив розпірку.

Через це днище "Таврії" стало значно міцніше.

У ЗМІ уточнюють, що вийшов досить цікавий, але ризикований проект. Оскільки за такої динаміки, автомобіль "втратив" у керованості.

Раніше повідомлялося, що в Україні хочуть спростити розмитнення. Які зміни можуть статися в даній процедурі - читайте в матеріалі.

Читайте також: У мережі показали самий "модний" позашляховик українського виробництва (фото)

таврия  

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>