07.08.2020, 17:54

Просто не хотіла йти додому: на Луганщині шукали 7-річну дівчинку

луганская полиция

У місті Кремінна (Луганська область) поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітньої дівчинки, яку розшукували батьки.

Кілька годин, після отримання повідомлення, знадобилося поліцейським щоб розшукати 7-річну дівчинку, яка пішла гуляти і вчасно не повернулася додому, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Поліції Луганській області.

На пошуки дитини були задіяні співробітники місцевого відділу поліції, оперативники Управління карного розшуку та кінологи ГУНП.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло до Кремінського відділу поліції вранці, 7 серпня. Вітчим дівчинки повідомив, що коли він повернувся додому з роботи то не знайшов пасербицю, поруч з будинком її теж не було.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося розшукати неповнолітню. Як з'ясувалося, дівчинка гуляла по вулицях міста і просто не хотіла повертатися додому.

З дитиною та її батьками поліцейськими проведено профілактичну бесіду для недопущення повторення подібного в майбутньому.

Раніше повідомлялося, що в Луганській області двоє неповнолітніх втекли з медичного закладу.

Читайте також: Щоб не провалитися: на Пролетарському "мосту смерті" між Лисичанськом і Сєвєродонецьком з'явився застережливий "знак" (фото)

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: