07.08.2020, 21:53

Розчарування: стало відомо, як буде виглядати iPhone 12 (фото)

айфон 12

У мережу потрапило фото дисплейного модуля наступного покоління iPhone 12, яке може викликати розчарування у прихильників бренду.

Багатьом може здатися дивним, що в той час, коли багато виробників смартфонів навчилися ховати камеру і динамік, Apple так і залишила в iPhone 12 широкий "чубчик", передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Судячи з розміру компонентів, на фотографії представлений модуль дисплея діагоналлю 5,4 дюйма для iPhone 12. Також очікуються ще дві версії смартфона з екранами 6,1 дюйма і топова модифікація з дисплеєм діагоналлю 6,7 дюйма.

Які відбудуться зміни з точки зору програмного забезпечення - поки не відомо. Не виключено, що в більш пізніх версіях iPhone 12 горезвісний "чубчик" стане менше або зовсім зникне.

У компанії Apple люблять тягнути інтригу до останнього, тому, ймовірно, дізнатися достовірно раніше анонса або презентації не вийде.

Варто відзначити, що представлене фото є інсайдерськими.

Раніше повідомлялося, що на автомобіль "Таврія" умільці встановили мотор в 200 з гаком кінських сил. Що з цього вийшло - читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: У мережі показали самий "модний" позашляховик українського виробництва (фото)

айфон 12

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>