08.08.2020, 16:45

Неймовірна гидота: з покупки в АТБ на жінку виглянув "сюрприз" (фото)

атб покупта

Не завжди очікуванням доводиться виправдовуватися. Так, деякі покупці АТБ стверджують, що потрапити на товар з "секретом" досить просто.

Мешканка Дніпра поділилася в соціальній мережі фото, на якому зображена одна з найнеприємніших покупок, передає Час Пік з посиланням на регіональні дніпровські ЗМІ.

Як видно на фото, жінка купила крабові палички, зовнішній вигляд яких цілком прийнятний, упаковка ціла. Однак справжній сюрприз - всередині.

Як з'ясувалося, в крабових паличках оселилася огидна цвіль, яка буквально виглянула на жінку з-під тонкого шару. Природно, їсти продукт з таким "доповненням" не можна.

У ЗМІ відзначають, що жінка не одразу побачила цвіль і ледь не використовувала крабові палички як інгредієнт для салату. Очевидно, салат не вдався.

Раніше повідомлялося, що в одному з супермаркетів АТБ була виявлена ​​дивна лопата, яка явно не придатна для використання за прямим призначенням. Користувачі мережі жваво обговорювали фото і придумували, які функції може виконувати такий інструмент.

Читайте також:

Гостра штучка: в АТБ виявили "озброєний" сирок (фото)

Мільйон на нову квартиру: в АТБ стартувала щедра акція (відео)

атб

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>