09.08.2020, 14:58

У Києві біля входу в офіс ОПЗЖ виявлено та знешкоджено саморобний вибуховий пристрій

В Киеве у входа в офис ОПЗЖ обнаружено и обезврежено самодельное взрывное устройство

У Києві на парковці в декількох метрах від входу в будівлю офісу партії "Опозиційна платформа - За життя" виявили вибуховий пристрій. Вибухотехніки Нацполіціі знешкодили вибуховий пристрій на місці.

На місці події працюють співробітники слідчо-оперативної служби, які збирають матеріали для відкриття кримінального провадження, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

За інформацією поліції, вранці 9 серпня від охоронців надійшло повідомлення про те, що біля офісного приміщення на вулиці Великій Васильківській вони виявили предмет, схожий на вибухівку.

Під час огляду об'єкту правоохоронці виявили предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Фахівці вибухотехнічної служби знешкодили небезпечний предмет.

В результаті події ніхто не постраждав.

Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліцій, вирішується питання про правову кваліфікацію.

У партії "Опозиційна платформа - За життя" заявили, що це чергова спроба вчинити терористичний акт, який несе загрозу життю людей.

"Опозиційна платформа - За життя" вимагає проведення об'єктивного розслідування підготовки цього терористичного акту, що є епізодом глобальної системи політичного переслідування, тиску та терору, спрямованого проти опозиційної партії. Влада йде на все, щоб перешкодити законній діяльності нашої партії та вільному волевиявленню громадян: наприклад, скасовує місцеві вибори в 18 об'єднаних територіальних громадах Донецької та Луганської областей, де вона ці вибори гарантовано програє", - йдеться в заяві політсили.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>