09.08.2020, 16:31

У Мінську під час виборів помітили дивний інцидент: член виборчкому вилазила у вікно з пакетом документів

Марина Началова | Все новости автора
скриншот

Сьогодні, 9 серпня, в Білорусі проходять президентські вибори. Опозиціонери та активісти пильно стежать за будь-якою підозрілою діяльністю на виборчих дільницях.

Відео, зняте на території однієї з дільниць, викликало багато питань у користувачів мережі, передає Час Пік.

На кадрах показано, як з вікна другого поверху школи в Радянському районі Мінська, в якій розташована виборча дільниця №17, по драбині вилазить жінка з пакетом. Ще один пакет спустили вниз на мотузці.

У мережі припустили, що героїня ролика - член виборчої комісії, а в пакеті, мабуть, якісь документи. Коментарі тут же вибухнули припущеннями про фальсифікації.

Пізніше голова виборчої комісії Сергій Мосейкін прокоментував інцидент виданню TUT.BY. За його словами, жінка, зображена на відео, дійсно секретар комісії. Вона перебувала в приміщенні, коли там заклинило двері. Секретарю потрібно було приступати до своїх обов'язків, піднялася паніка.

"Для того щоб її звільнити, по драбині влізли двоє співробітників і пробували двері відкрити, тобто зламати якимось чином. Поки ламали, вона зважилася сама злазити і забрати свої особисті речі. І все, так спустили її - вона злізла по драбині - і її особисті речі. Потім закінчили з замком - доламали його. і вийшли самі", - заявив Мосейкін.

Також він повідомив, що людина в формі, яка тримала драбину і яку прийняли за міліціонера, насправді співробітник МНС.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: