09.08.2020, 18:15

Скасування виборів у Лисичанську та Сєверодонецьку і військово-патріотичне виховання молоді: головне за 9 серпня

Марина Началова | Все новости автора
отмена выборов

Місцеві вибори в ряді ОТГ Донбасу, в тому числі в Лисичанську і Сєвєродонецьку, не відбудуться. Також в нашій добірці новин дізнайтеся, яка ситуація з коронавірусом в регіоні, як нараховуються пенсії переселенцям і де на Луганщині діти можуть навчитися поводитися зі зброєю і орієнтуватися на місцевості.

Проведення місцевих виборів на Луганщині: яке рішення прийняла ЦВК

У ЦВК надійшла інформація про виборчі дільниці, утворені на території територіальних громад (населених пунктів) Донецької і Луганської областей, на яких місцеві вибори не проводяться, а також про виборчі дільниці, на яких можливо або неможливо здійснювати організацію підготовки і проведення місцевих виборів.

На території Луганської області, за рішенням ЦВК, неможливе проведення виборів в 8 ОТГ Сєверодонецького і Щастинського районів, в які, за нашими даними, входять Лисичанська та Сєвєродонецька громади. Подробиці читайте в статті.

Коронавірус на Донбасі: за добу виявлено 10 нових випадків COVID-19

У Луганській області за останню добу зафіксовано 1 новий випадок інфікування COVID-19, в Донецькій - 9.

За весь час досліджень в Луганській області COVID-19 лабораторно підтверджений у 154 осіб. На Донеччині за весь час підтверджено 975 випадків COVID-19. Деталі про ситуацію з захворюваністю - в цій публікації.

Пенсії для жителів ОРДЛО та переселенців: особливості призначення та перерахунку виплат

У Пенсійному фонді пояснили як розраховуються і нараховуються виплати переселенцям і жителям ОРДЛО. А також пояснили нюанси по оформленню та виплаті пенсій ВПЛ і жителям тимчасово непідконтрольною території Донецької та Луганської областей.

Переселенцям і жителям ОРДЛО для нарахування доведеться один раз особисто відвідати ПФУ з документами, а також відкрити рахунок і пройти ідентифікацію в "Ощадбанку". Більш детально читайте в нашому матеріалі.

Військово-патріотичне виховання: на Луганщині відкрився дитячий табір "Єдина Україна"

У місті Кремінній Луганської області запрацював військово-патріотичний табір "Єдина Україна". Вихованців табору вчать поводженню зі зброєю, орієнтуванню на місцевості та наданню першої медичної допомоги.

У зв'язку з карантином, зараз в таборі відпочиває тільки 30 дітей. Деякі з них приїхали туди вже не в перший раз. Відеосюжет про військово-патріотичний табір на Луганщині дивіться тут.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>