10.08.2020, 18:28

Протест проти скасування виборів на Луганщині і дорогі тести на COVID-19: головні події регіону за 10 серпня

Марина Началова | Все новости автора
митинг в северодонецке

Головною подією сьогоднішнього дня став мітинг проти скасування місцевих виборів, який проходив біля будівлі ЛОДА у Сєвєродонецьку. Також стало відомо, за яку ціну можна пройти тест на коронавірус на КПВВ "Станиця Луганська" і коли в Лисичанську навчатимуть молодь фотомайстерності.

"Маю право голосу": У Сєвєродонецьку мітингували проти скасування місцевих виборів

Сьогодні, 10 серпня, в Сєвєродонецьку на площі біля Луганської облдержадміністрації проходив мітинг проти скасування місцевих виборів у низці ОТГ регіону. Деякі учасники прийшли на мітинг з плакатами з гаслами проти голови ЛОДА Сергія Гайдая.

Мітингувальники підготували звернення до президента Володимира Зеленського. Подробиці та відео з місця подій дивіться в публікації.

На Луганщині за вихідні виявлено 9 випадків COVID-19: з них 3 - у Лисичанську та Сєверодонецьку

У Луганській області за вихідні дні лабораторно підтверджено 9 нових випадків захворювання на коронавірус COVID-19.

Нові хворі виявлені в Лисичанську, Сєвєродонецьку, а також Старобільському, Білокуракинському, Новоайдарському, Попаснянському районах. Більш детальна інформація - в цій статті.

На КПВВ "Станиця Луганська" почали робити тестування на COVID-19: ціна тесту вражає

На КПВВ "Станиця Луганська" встановили вагончик, де можна пройти процедуру тестування на COVID-19.

Повідомляється, що вартість тестування - 1225 грн. Така цифра вразила користувачів мережі. Але у тих, хто перетинає лінію розмежування, вибір не великий, адже альтернатива дорогому тесту - двотижнева самоізоляція. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

У Лисичанську відкриється фотомайстерня для молоді

Німецько-український проект «MediaLab Donbas» відкриває реєстрацію на фотомайстерню для молоді у віці від 14 до 21 року, яка пройде в Лисичанську з 17 по 22 серпня 2020 року.

Заняття будуть проходити в приміщенні Лисичанського міського палацу культури. Для участі у заході потрібно реєструватися заздалегідь. Детальну інформацію дивіться тут.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>