10.08.2020, 20:24

Вбиту на Київщині дівчинку відпустили гуляти до 3 години ночі: у поліції є питання до батька

Марина Началова | Все новости автора
убийство

У Яготині Київської області знайшли вбитою 12-річну дівчинку. У злочині підозрюють її 15-річного товариша, який сам зізнався, де залишив тіло. Але й батька дитини чекає покарання.

Як повідомив у Фейсбуці начальник ГУНП в Київській області Андрій Нєбитов, вбивство сталося на ґрунті сексуальних домагань, передає Час Пік.

Також правоохоронці з'ясували, що батько 12-річної Софії ввечері дозволив їй гуляти до 3-ї години ночі, а коли дочка не з'явилася вдома до ранку, чоловік звернувся у поліцію.

"Особовий склад Яготинського, Переяслав-Хмельницького відділів поліції та окремих підрозділів Головного управління поліції Київщини був піднятий по тривозі. До пошуків долучилися кінологи та громадськість.

Кримінальна та ювенальна поліція покроково встановили останні години дівчини і вийшли на 15-річного місцевого жителя, який останнім бачив Софію.

Хлопець спочатку вигадував історії, намагався переконати поліцейських, що дівчина вночі поїхала на маршрутці в інше місто, але згодом показав, де залишив бездиханне тіло.

Конфлікт стався на ґрунті сексуальних домагань з боку хлопця, і отримавши відмову, задушив дівчинку її ж ременем", - повідомив Нєбитов.

ВІн зазначив, що цю трагедію можна було попередити, адже неповнолітні діти не повинні гуляти до 3-ї години ночі.

"Цього тата ювенальні поліцейські притягнуть до адмінвідповідальності, яка передбачена Законом, але це не поверне життя маленької дівчинки і не виправить долю цього хлопця, який, скоріш за все, не менше десятка років проведе за ґратами", - підкреслив Нєбитов.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: