10.08.2020, 21:53

На море за 1 долар: українець перетворив "Таврію" на суперекономічний електрокар

Марина Началова | Все новости автора
машина

З'їздити на море за 1 долар - це реально. Троє ентузіастів з Дніпра перетворили вітчизняну "Таврію" в електрокар, зарядили її від розетки і вирушили в Генічеськ.

Загальні витрати на електроенергію склали всього 29 гривень, передає Час Пік з посиланням на Фейсбук-сторінку ентузіаста з Дніпра Чен Кіма.

Знайомі називають його "українським Ілоном Маском". Разом з друзями Володимиром Карпенко та Олексієм Полтавцем чоловік зробив зі звичайної "Таврії" електромобіль.

Чен Кім стверджує, що поїздка на його творінні з Дніпра до Генічеська обійшлася всього в 1 долар.

"Ємність акумулятора 16.5 кВтг плюс ємність "PowerBank" 16.5 кВтг, зарядили вдома від побутової розетки за нічним тарифом в сумі це становило 29 грн. По дорозі ми зупинялися в с. Василівка де є година безкоштовної електрозаправки, при заправці є відмінне кафе, ми поснідали і поїхали далі.

По прибуттю ми зняли номер на базі відпочинку, де нам безкоштовно в рахунок проживання виділили «розеточку».

Пробули два дні, покаталися на своєму електромобілі по місцевих визначних пам'ятках і навіть провели тест драйв з нашими друзями.

Після по тій же схемі повернулися додому. Маршрут Дніпро - Геніченск (ГенГорка) склав 324 км. Разом: наїздили близько 850 км", - розповів Чим Кім в соцмережі.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>