11.08.2020, 17:46

"Вкусняшка" від АТБ: жінку засмутила покупка з "екзотичною" хворобою (фото)

атб

Іноді екзотичні фрукти, куплені в супермаркеті АБТ, можуть виявитися настільки "екзотичними", що їсти їх просто неможливо.

Мешканка Херсона в соціальній мережі опублікувала фото бананів, куплених в АТБ, які опинилися всередині з "сюрпризом", передає Час Пік з посиланням на регіональні херсонські ЗМІ.

За словами покупниці, банани призначалися для дитини. На щастя, вона вчасно виявила, що всередині вони вражені невідомим захворювання.

"Вкусняшки з АТБ ... Планувала дати дитині цілим ... Добре, що розламався коли чистила. Не знаю, що це за бананова болячка, але явно не на це я розраховувала, купуючи кілограм бананів", - цитують у ЗМІ жінку.

Як з'ясувалося, з 7 бананів нормальним виявився тільки один.

У регіональних соціальних мережах жителі Херсона відреагували на таку покупку. Багато хто вважає, що проблеми ніякої немає - можна просто повернути товар назад. Тим більше, працівники супермаркету гадки не мають, що може перебувати під шкіркою, тому вони не винні.

В цілому, думки розділилися. Частина жителів міста вважає, що банани в АТБ завжди хороші. Інша частина повідомляє, що не купує їх у АТБ взагалі через погану якість.

Читайте також: "У хокей грати": в супермаркеті "АТБ" виявлена ​​оригінальна лопата (фото)

банан

атб

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>