12.08.2020, 17:55

На Донбасі за добу режим припинення вогню був порушений 3 рази

оос

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Українські військовослужбовці дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню.

З початку поточної доби на ділянках відповідальності переважної більшості наших підрозділів не прозвучало жодного пострілу з боку противника, передає Час Пік за посиланням на прес-центр ООС. 

У той же час, біля населених пунктів Мар'їнка та Південне відзначено кілька неприцільних автоматичних черг ворога зі стрілецької зброї.

Ще один факт провокації з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано неподалік Красногорівки. На цій ділянці за допомогою ручного протитанкового гранатомета противник зробив мінування місцевості однієї протипіхотній міною ПОМ-2.

В цілому, з початку сьогоднішньої доби українські військовослужбовці задокументували 3 порушення проголошеного режиму припинення вогню противником. Ці ворожі вогневі провокації не несли загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Читайте також: Леонід Кравчук пропонує відмовитися від поняття "особливий статус" для Донбасу

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик