12.08.2020, 18:35

Умови для проведення виборів на Донбасі і введення заходів проти COVID-19 в Сєвєродонецьку: головні новини за 12 серпня

новости

Чи може ЦВК змінити своє рішення щодо проведення виборів на Донбасі і які для цього умови? Які додаткові заходи в Сєвєродонецьку ввели через спалах COVID-19? Відповіді на ці та інші важливі питання - в нашому матеріалі.

Місцеві вибори на підконтрольному Донбасі можуть відбутися: у ЦВК назвали умови

Рішення ЦВК про неможливість проведення місцевих виборів в окремих сільських та міських радах на Донбасі є законним, оскільки ґрунтується на відповідних висновках між цивільними та військовими адміністрацій. Однак ЦВК може змінити своє рішення. Які умови для цього потрібні - читайте в статті.

Спалах COVID-19 на Луганщині: У Сєвєродонецьку вводять додаткові запобіжні заходи

У Сєвєродонецьку в зв'язку зі збільшенням числа хворих і метою запобігання виникненню та поширенню хвороби введені додаткові заходи щодо запобігання поширення COVID-19. Що чекає жителів міста - читайте в нашій публікації.

Коронавірус продовжує бити "рекорди": В Україні за добу число хворих COVID-19 зросла на 1 433

В Україні поставлено новий "Коронавірусние" антирекорд - за минулу добу зафіксовано 1 433 нових випадки COVID-19. З оновленою статистикою COVID-19 по областям можна ознайомитися тут.

У Луганській області за добу виявлено 6 випадків COVID-19. У нашому матеріалі можна ознайомитися з картою поширення захворювання по області.

"А як пішоходам ходити?": У Лисичанську пропадають тротуари і цьому є пояснення

Жителі Лисичанська звернули увагу на те, в місті стає все менше тротуарів і територій, за якими вздовж доріг можуть пересуватися пішоходи. Цьому "феномену" знайшлося просте пояснення. У чому воно полягає - читайте тут.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик