12.08.2020, 21:57

У Сєвєродонецьку в будівлі Xanadu з'явився новий господар: хто тепер буде "веселитися" в колишньому нічному клубі

Луганская, Северодонецк

У Сєвєродонецьку в будівлі колишнього нічного клубу Xanadu буде працювати Держпродспоживслужба Луганської області.

У Сєвєродонецьку Головне управління держслужби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів в Луганській області в червні 2020 року купило собі більшу частину готельно-розважального комплексу Xanadu, повідомляє Час Пік з посиланням на "Східний Варіант".

Держпродспоживслужба Луганщини переїхала з окупованого Луганська в 2014 році. З того часу відомство базується в приміщенні, орендованому у ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання АЗОТ". Підприємство здає на потреби служби 2 поверхи та актовий зал.

ГУ Держпродспоживслужби Луганщини вирішило осісти у Сєвєродонецьку. Як повідомили в Службі, під час пошуку нерухомості обов'язковими критеріями були обсяг та площа приміщення.

Увагу держслужбовців привернуло оголошення сєвєродонецької підприємниці, яка виставила на продаж готельно-розважальний комплекс Xanadu за адресою проспект Центральний, 68.

ГУ Держпродспоживслужби Луганській області 9 червня 2020 року купило 67% від площі нічного клубу за 5 млн грн.

За інформацією видання "Східний Варіант", кошти на покупку були виділені зі спеціального фонду держскарбниці. Для цієї мети перерозподілили наявні на рахунку "вільні" гроші. Як зазначено в статті, за витрачену на купівлю суму Держпродспоживслужба могла ще 245 років орендувати приміщення у "АЗОТ" (за нинішньою ціною).

З будівлі нічного клубу Xanadu знята вивіска. Поки ремонтні роботи не ведуться і не відомо, коли держслужбовці будуть відзначати новосілля. За словами начальниці ГУ Держпродспоживслужба Луганській області Ріти Холоденко, гроші на ремонт також будуть виділені зі спеціального фонду держскарбниці Госпродпотребслужби.

Читайте новини регіону:

Спалах COVID-19 на Луганщині: У Сєвєродонецьку вводять додаткові запобіжні заходи

Обов'язкова самоізоляція: на Донбасі залишили в силі правила карантину для людей, які перетинають КПВВ

На Донбасі з'явилася можливість до 2 днів скоротити термін самоізоляції

На Луганщині відновлено соціальні перевезення: хто має право на безкоштовний проїзд і маршрути перевезень

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик