13.08.2020, 18:47

COVID-19 поставив новий антирекорд, а Лисичанськ опинився "по вуха" в смітті: головні новини за 13 серпня

вирус

COVID-19 продовжує ставити в Україні антирекорди, не оминаючи при цьому і Луганську область, а Лисичанськ перетворюється на суцільний смітник. Що ще сталося в країні і регіоні 13 серпня?

Коронавірус продовжує бити "рекорди" в Україні: 1 592 нових хворих за добу

За останню добу в Україні зафіксовано 1 592 нових випадки COVID-19. Як змінилася статистика по регіонах - в нашому матеріалі.

У Луганській області також були виявлені нові випадки COVID-19. Карта поширення захворювання і подробиці щодо нових випадків коронавирусу по області доступні тут.

Як тільки не соромно: Лисичанськ перетворюється в сміттєве звалище (фото)

У Лисичанську проблема створення несанкціонованих звалищ сміття стає все більш тривожною. Порушники не просто не хочуть припиняти шкідливу діяльність, але ще і агресивно реагують на зауваження. Місцеві жителі поділилися фото звалища, яке скоро може поглинути все місто.

У Сєвєродонецьку знову зібрався мітинг проти скасування місцевих виборів (відео)

У Сєвєродонецьку знову зібралися мітингувальники, які не згодні зі скасуванням виборів на Донбасі в ряді ОТГ. Як проходить мітинг, які вимоги висувають учасники і що стало "родзинкою" заходу - в нашій статті.

"Коригувальне навчання": У МОН пояснили, як будуть вчитися діти з 1 вересня

У Міністерстві освіти і науки України заявили, що з 1 вересня школярів чекає "коригувальне навчання". Що це таке і до чого готуватися дітям - читайте тут.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик