13.08.2020, 20:17

На Донбасі два бійця ООС підірвалися на невідомому вибуховому пристрої

сводка

Об'єднані сили надійно контролюють ситуацію в районі проведення операції, дотримуючись введеного режиму тиші.

З початку поточної доби на ділянках відповідальності українських підрозділів, що виконують завдання в районі проведення ООС, обстрілів з боку супротивника не зафіксовано, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Тим часом, сьогодні відзначено одне порушення противником домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи. Зокрема, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Золоте-5 ворог здійснював інженерне обладнання позицій в сторону українських підрозділів.

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Однак Командування Об'єднаних сил повідомляє, що 13 серпня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", в результаті відхилення від маршруту прямування, підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил.

Один з них загинув, інший - отримав поранення. Пораненого воїна оперативно доставили в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога. На місці події працюють робочі групи військової прокуратури і військової служби правопорядку.

Читайте також: Леонід Кравчук пропонує відмовитися від поняття "особливий статус" для Донбасу

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик