14.08.2020, 15:57

На Луганщині викрили чергового власника городу з коноплею

конопля

У Луганській області поліцейські ліквідували посів коноплі. Коноплю вирощував і культивував житель Попаснянського району.

Крім нарковмісних рослин у чоловіка вилучено пакет з канабісом, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Поліції Луганській області.

Оперативники Управління по боротьбі з наркозлочинністю в Луганській області спільно зі слідчими Попаснянського відділу поліції в рамках відкритого кримінального провадження за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України провели обшук за місцем проживання 42-річного жителя села Троїцьке. Під час обшуку поліцейські виявили на городі чоловіки посів конопель загальною кількістю 83 рослини. Коноплі проростали рівними рядами і мала сліди культивації.

Також під час обшуку в будинку чоловіка оперативники виявили пакет з висушеною речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс.

Вилучені речові докази направлені на проведення експертного дослідження. Вирішується питання про повідомленні чоловікові про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 310 КК України "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За результатами експертного дослідження буде прийнято рішення про притягнення чоловіка до відповідальності за ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Читайте також:

Всі різні – і це допомагає триматися разом. Як працює україномовний розмовний клуб у Сєвєродонецьку

На Луганщині викрили наркоділка, який вирощував коноплю на присадибній ділянці

трава

огород

контпля

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: