14.08.2020, 18:36

Що являє собою регламент ВЦА Лисичанська і чому лисичани чули дивні вибухи: головні новини за 14 серпня

новости

Що передбачає затверджений регламент ВЦА Лисичанська? Чому жителі міста змушені бив здригатися від вибухів, що доносились з содового заводу? За чий рахунок в Лисичанську ремонтуються багатоквартирні будинки? Відповіді на всі питання, які накопичилися за 14 серпня, можна отримати на нашому сайті.

Заїка затвердив регламент Лисичанської ВЦА

Вийшло розпорядження керівника Військово-цивільної адміністрації міста Лисичанська Олександра Заїки про затвердження регламенту даної ВГА. Що собою являє дане розпорядження - в нашому матеріалі.

"Могли б і попередити": Жителів Лисичанська налякали вибухи в районі содового заводу

13 серпня на жителів міста стурбували дивні звуки, котори нагадали "звуки війни". Що ж стало їх джерелом і чи дійсно варто було панікувати - читайте в статті.

Ллється на голову: чому жителі Лисичанська змушені ремонтувати багатоквартирні будинки за свій рахунок

У Лисичанську ЖЕКи в деяких випадках відмовляються ремонтувати багатоквартирні будинки, посилаючись на відсутність коштів. Тому місцеві жителі змушені самі займатися ремонтом дахів, під'їздів, ліфтів. У міському управлінні житлово-комунального господарства дали коментар щодо ситуації, що склалася.

"Ніхто не забутий?" У Лисичанську братська могила перетворилася на звалище

Лисичани вирішили привести в порядок братську могилу радянських воїнів, яка знаходиться в районі Ісаєвої балки. Тут поховано понад 800 осіб. Могила знаходиться в занедбаному і занедбаному стані, як і старий цвинтар, яке розташоване поруч. Сумні кадри продемонстровані на відео.

"Нам такі вибори не потрібні": в Лисичанську пройшов автопробіг за скасування місцевих виборів (відео)

У Лисичанську 13 серпня пройшов автопробіг за скасування Центральною виборчою комісією місцевих виборів в восьми ОТГ Луганській області. Організатори автопробігу впевнені, що місту не потрібні "продажні" вибори. Як пройшов захід - читайте тут.

COVID-19 в Україні побив черговий антирекорд: за добу - тисяча сімсот тридцять дві нові випадки

В Україні зафіксовано +1732 нові випадки коронавирусной хвороби COVID-19 - це антирекорд за кількістю нових хворих на добу. Зі статистикою COVID-19 по областям можна ознайомитися в нашому матеріалі.

У Луганській області, на щастя, захворювання антирекордів не ставить. Однак 5 нових випадків COVID-19 все ж виявлено було. Подробиці - в статті.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик