16.08.2020, 13:25

У Харкові затримали чоловіка, який вдарив таксиста ножем у шию

В Харькове задержали мужчину, который ударил таксиста ножом в шею

У Харкові правоохоронці встановили особу людини, яка завдала ножове поранення таксисту. Нападником виявився 37-річний знайомий потерпілого.

Потерпілий таксист перебуває в лікарні та знаходиться в неконтактному стані, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

Як повідомлялося раніше, 15 серпня близько 18:50 до лікарні звернувся 51-річний харків'янин з ножовим пораненням шиї. Потерпілого одразу госпіталізували та відправили на операцію.

В Харькове задержали мужчину, который ударил таксиста ножом в шею

Поліцейські провели огляд транспортного засобу постраждалого, опитали свідків та встановили, що поранення чоловік отримав в ході конфлікту зі своїм знайомим. Знаходячись в салоні транспортного засобу, зловмисник вдарив розкладним ножем в область шиї потерпілого. 
Речові докази вилучено.

Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушнику. Йому загрожує до 15 років ув’язнення. 

В Харькове задержали мужчину, который ударил таксиста ножом в шею В Харькове задержали мужчину, который ударил таксиста ножом в шею В Харькове задержали мужчину, который ударил таксиста ножом в шею

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик