18.08.2020, 22:40

ЗМІ: Літак ФСБ РФ приземлився в Мінську, можливий візит Путіна

Марина Началова | Все новости автора
самолет фсб

У Мінську приземлився літак ФСБ РФ. У ЗМІ заговорили про підготовку візиту в Білорусь президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомив телеграм-канал NEXTA Live, сьогодні в Мінську приземлився літак Ту-214ПУ (серійний номер 523, реєстраційний номер RA-64523), що належить ФСБ РФ, передає Час Пік.

"Імовірно, це літак спецзв'язку, призначений для польоту по колу навколо певних точок під час виїзних візитів перших осіб РФ", - йдеться в повідомленні.

Головний редактор NEXTA Роман Протасевич в ефірі каналу "Прямий" заявив, що попередньо приліт літака ФСБ означає, що найближчим часом Путін, швидше за все, полетить до Мінська.

"У тому, що стосується інших питань, поки не варто сподіватися на те, що будуть реально введені якісь війська. З тієї простої причини, що це не вигідно нікому. Лукашенко, швидше за все, не стане настільки провокувати Європу, щоб спровокувати взагалі якийсь міжнародний конфлікт", - зазначив Протасевич.

Нагадаємо, що президент Білорусі Олександр Лукашенко привів війська в повну боєготовність на західних кордонах країни.

П'ятий президент України Петро Порошенко застеріг Білорусь від російського вторгнення, заявивши, що червоних ліній для Путіна не існує.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: