19.08.2020, 15:05

Поки будемо з водою: У Лисичанську виділили кошти на фінансову підтримку водоканалу

В Лисичанске выделили средства на финансовую поддержку водоканала

З приходом нового керівника військово-цивільної адміністрації Лисичанська жителі міста сподіваються, що буде вирішено багато наболілих питань. Зокрема, ситуація у місті з водопостачанням, яке постійно знаходиться під питанням через величезні борги водоканалу.

Керівник військово-цивільної адміністрації м. Лисичанськ Олександр Заїка вже відзначав, що це питання стане одним з пріоритетних в його роботі. Жителі міста дуже сподіваються, що його слова не будуть порожніми обіцянками, які вміло роздають багато можновладців та політиків, повідомляє Час Пік.

14 серпня Олександр Заїка підписав розпорядження №77 "Про виділення коштів на фінансову підтримку ЛКСП "Лисичанськводоканал".

"Розглянувши звернення ЛКСП "Лисичанськводоканал", керуючись пунктом 1 частини 1 статті 4, пунктом 8 частини 3 статті 6 Закону України "Про військово-цивільні адміністрації" зобов'язую:

1. Виділити з місцевого бюджету кошти на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал» в сумі 2 518 470 (два мільйона п’ятсот вісімнадцять тисяч чотириста сімдесят) грн. ...

4. ЛКСП "Лисичанськводоканал" (Наталія Кравченко) направити виділені кошти в сумі 2 317 203 грн. на оплату спожитої активної електроенергії та в сумі 201 267 грн. на  компенсацію витрат на оплату послуги з передачі електричної енергії", - йдеться в розпорядженні керівника ВГА.

Нагадаємо, Олександр Заїка 17 серпня підписав розпорядження №82 "Про відновлення перевезення пасажирів міським електричним транспортом". Вже відомо, коли в Лисичанську знову запустять тролейбуси.

Читайте новини регіону:

Кількість інфікованих перевалила за 200: нові випадки COVID-19 виявлено у Лисичанську та Сєвєродонецьку

"Так і живемо!": Лисичанськ перетворюється на велике звалище

Палаюча пристрасть: У Рубіжному військовий дезертир спалив квартиру, в якій жив його 11-місячний син

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик