19.08.2020, 22:38

Буде цікаво: в Лисичанську анонсовані міські заходи, присвячені Дню Незалежності

праздник

День Незалежності України відзначається 24 серпня. У 2020 році це свято припадає на понеділок. Заходи, які присвячені до цього дня, пройдуть, переважно, в неділю і понеділок.

У ВЦА анонсували міські заходи, які пройдуть в Лисичанську до Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України, передає Час Пік.

З 21 серпня по 5 вересня в Лисичанському міському краєзнавчому музеї експонуватиметься виставка з фондів музею "Україна незалежна".

23 серпня відбудуться наступні заходи:

  • 09.00 - урочистий мітинг та урочиста церемонія підняття Державного Прапора України біля меморіального комплексу "Пам'ять";
  • 11.00 - концертна програма "Кольори, дають надію" біля Палацу культури "Діамант";
  • 17.00 - матч чемпіонату Луганської області по футболу 2020 року, між футбольними командами "Будівельник" і "Станичник" на базі культурно-оздоровчого комплексу "Стадіон "Шахтар ".

На 24 серпня також запланована низка заходів:

  • з 18.30 до 19.00 - Парад вишиванок та урочиста хода від меморіального комплексу "Танк" до площі Перемоги;
  • з 19.00 до 21.00 - народне масове гуляння "Моя велика Україна" на площі Перемоги (святкова концертна програма та виставка робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва, художників).

28 серпня в 10.00 на базі спортивного залу за адресою вул. Європейська, 87 розпочнеться відкритий чемпіонат Лисичанського міського ДЮСШ з айкідо.

Крім того, з 26 по 28 серпня вихованці міської ДЮСШ візьмуть участь в чемпіонаті України з легкої атлетики в місті Луцьк.

Читайте також: "Камера тортур": супермаркети АТБ неабияк псують нерви жителям Сєвєродонецька (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик