20.08.2020, 18:07

На Донбасі за день противник зробив кілька провокаційних пострілів

донбасс

У районі проведення операції Об'єднаних сил ситуація залишається повністю контрольованою українським воїнами.

З початку поточної доби на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку супротивника не зафіксовано, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

У той же час, 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано поблизу Авдіївки. Поблизу цього населеного пункту ворог зробив кілька провокаційних пострілів з великокаліберного кулемета.

Озброєна провокація була прицільної і не загрожувала життю і здоров'ю українських захисників, тому військовослужбовці Об'єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали.

Серед українських захисників немає військових втрат і поранень. Українські військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю або здоров'ю.

Крім того, як повідомили в ООС, сьогодні на Приазов'ї в районі проведення операції Об'єднаних сил завершилися комплексні тактико-спеціальні навчання з бойовою стрільбою, в яких були задіяні підрозділи ЗСУ та інші складові сили оборони.

Читайте також: Електронні довідки про статус ВПЛ і заяви на адресну допомогу: нововведення для переселенців від Мінреінтеграціі

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик