21.08.2020, 17:55

На Донбасі за день не зафіксовано ворожих обстрілів

оос

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Українські військовослужбовці дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню.

З початку поточної доби на ділянках відповідальності українських підрозділів, що виконують завдання в районі проведення операції, обстрілів з боку супротивника не зафіксовано, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Серед українських захисників немає військових втрат і поранень.

Як відзначили в прес-центрі, підрозділи ООС пильно спостерігають за ворогом і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Також в районі проведення операції виконують завдання і інші підрозділи Об'єднаних сил. Зокрема, сьогодні, в рамках виконання завдання за результатами оперативно-розшукових заходів, в с. Юр'ївка Донецької області виявлено дві схованки з підозрілими предметами, схожими на боєприпаси або вибухові речовини.

За виявленими фактами були викликані вибухотехніки ДСНС, які ідентифікували близько десяти вибухонебезпечних предметів, зокрема протитанкові міни ТМ-62. Тривають слідчі дії.

Читайте також: На Харківщині затримали мешканку Горлівки, яка налагодила канал одержання соцвиплат бойовиками ОРДЛО

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик