25.08.2020, 11:40

"Лисичанськводоканал" пояснив відсутність води в кранах

кот кран

"Лисичанськводоканал" оприлюднив чергову "хорошу" новину для жителів міста, пов'язану з відсутністю води в кранах. Що сталося на цей раз?

У водоканалі Лисичанська попередили, що 25 серпня будуть проводитися ремонтні роботи, тому вода буде не скрізь, передає Час Пік.

Зокрема, водопостачання буде припинено в південній частині міста.

"Шановні абоненти! У зв'язку з проведенням 25.08.2020 ремонтних робіт на лінії електропередач, водопостачання південної частини міста тимчасово призупинено до 16-00! Зараз ведуться ремонтні роботи", - йдеться в повідомленні водоканалу.

Однак ситуація не така проста. Адже саме на 25 серпня ЛЕО анонсувало знеструмлення "Лисичанськводоканалу".

ЛЕО дане відключення аргументує багатомільйонним боргом водоканалу Лисичанська, який склав вже більше 166 млн гривень. "Лисичанськводоканал", в свою чергу, попередження ЛЕО ніяк не прокоментував.

Нагадаємо, 14 серпня Олександр Заїка підписав розпорядження №77 "Про виділення коштів на фінансову підтримку ЛКСП "Лисичанськводоканал".

У зв'язку з цим не зовсім зрозуміла позиція ЛЕО в даній ситуації. У будь-якому випадку, городяни все ще сподіваються, що повного відключення не відбудеться.

Читайте також:

Не потрібні батькам або суспільству?: Що відбувається з дітьми в Лисичанську

Прокурор-"беззаконник" і любитель "п'яної" їзди ?: Що відомо про нового кандидата на місце заступника голови ВцА Лисичанська

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик