25.08.2020, 14:54

У ЛЕО перенесли знеструмлення "Лисичанськводоканалу" на іншу дату

вода

Жителі Лисичанська ще кілька днів зможуть порадіти наявності в кранах води. Луганське енергетичне об'єднання перенесло знеструмлення "Лисичанськводоканалу" на іншу дату.

Відключення водоканалу перенесено на 10 вересня, передає Час Пік з посиланням на повідомлення ЛЕО в Facebook.

При цьому ніяких коментарів щодо такого рішення компанія не надала.

"Щодо знеструмлення "Лисичанськводоканалу" 25.08.2020 - перенесено відключення на 10.09.2020", - йдеться в повідомленні ЛЕО.

лэо

Як повідомлялося раніше, приводом для знеструмлення став багатомільйонний борг водоканалу, який, за інформацією ЛЕО, склав вже 166 млн гривень. Саме з цієї причини води повинно було стати вже 25 серпня.

У деяких жителів міста може виникнути питання: чому ж тоді води немає вже сьогодні? На це питання в "Лисичанськводоканалі" дали відповідь - проводяться ремонтні роботи. Тому переживати не потрібно.

Нагадуємо, що нещодавно водоканал отримав допомогу, згідно з розпорядженням №77 "Про виділення коштів на фінансову підтримку ЛКСП " Лисичанськводоканал", яке підписав керівник ВЦА Лисичанська Олександр Заїка 14 серпня.

Читайте також: Прокурор-"беззаконник" і любитель "п'яної" їзди?: Що відомо про нового кандидата на місце заступника голови ВГА Лисичанська
 

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик