25.08.2020, 18:31

Що буде з водою і як відзначать День міста і День шахтаря в Лисичанську: головні новини за 25 серпня

Марина Началова | Все новости автора
лисичанск

ЛЕО продовжує лякати жителів Лисичанська відключенням водоканалу, ВЦА оприлюднила план заходів до Дня міста та Дня шахтаря, а колишній мер і глава ЛОДА скандалять в соцмережах. Про важливі новини вівторка читайте в одному матеріалі.

У ЛЕО перенесли знеструмлення "Лисичанськводоканалу" на іншу дату

Луганське енергетичне об'єднання перенесло знеструмлення об'єктів "Лисичанськводоканалу" з 25 серпня на 10 вересня. Причиною відключення називається борг водоканалу в розмірі 166 млн. грн.

Жителям Лисичанська дії ЛЕО незрозумілі, адже зовсім недавно керівник ВЦА Лисичанська підписав розпорядження про виділення коштів на підтримку "Лисичанськводоканалу". Подробиці читайте в статті.

"Лисичанськводоканал" пояснив відсутність води в кранах

У частині міста вода сьогодні все ж пропала. У водоканалі заявили, що водопостачання в південній частині міста було призупинено через ремонтні роботи. Деталі в нашій публікації.

День шахтаря і День міста у Лисичанську: оприлюднений план святкових заходів

Прес-служба Лисичанської ВЦА опублікувала анонс загальноміських урочистих і святкових заходів, присвячених Дню шахтаря та Дню міста.

З 28 серпня по 2 вересня в Лисичанську відбудеться ряд спортивних та культурних заходів. Докладний план святкування дивіться тут.

"Геть звідси!": Шилін і Гайдай поскандалили в мережі

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай і колишній мер Лисичанська Сергій Шилін публічно обмінялися "люб'язностями" в соцмережі.

Шилін звинуватив Гайдая в порушенні конституційних прав жителів області і обізвав популістом, але голова ОДА в боргу не залишився. Що вони написали один одному - дивіться в статті.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик