26.08.2020, 08:38

"Сейф-сервіс": "Нова пошта" убезпечила онлайн-покупки від шахраїв

"Новая почта" запустила сервис безопасных онлайн-покупок

Логістична компанія "Нова пошта" запустила послугу "Сейф-сервіс" для здійснення безпечних онлайн-угод між продавцями та покупцями. Новий сервіс допомагає захистити від шахраїв як відправника, так і одержувача.

"Нова пошта" запустила послугу для здійснення безпечних онлайн-угод між продавцями та покупцями "Сейф-сервіс", яка дає додаткові гарантії при здійсненні покупок, якщо оплата передбачає перерахування з карти на карту, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу компанії.

При використанні "Сейф-сервіс", угода здійснюється через мобільний додаток або бізнес-кабінет сайту "Нової пошти". Потрібна сума для оплати товару не йде відразу на рахунок продавця, а резервується. Тільки після цього продавець відправляє посилку.

Як тільки покупець її оглянув та забрав, кошти перераховуються продавцю на карту. Якщо покупка не підійшла - вона їде назад до продавця, а гроші за товар повертаються покупцеві.

Як відзначили в компанії, таким чином покупець має можливість оглянути посилку перед покупкою, уникає ризиків з передоплатою за товар на карту невідомим продавцям та отримує додатковий захист від шахраїв. А продавець може сміливо відправляти посилку та бути впевненим, що отримає гроші, а в разі її повернення - йому не доведеться оплачувати доставку.

Як скористатися "Сейф-сервісом":

- при створенні експрес-накладної в мобільному додатку або бізнес-кабінеті, продавцеві потрібно вибрати в розділі "Додаткові послуги" - "Сейф-сервіс";

- після того як покупець підтвердить свої наміри та введе дані банківської картки, відповідна сума буде зарезервована. Продавець отримає повідомлення про це;

- після чого продавець відправляє посилку;

- покупець оглядає товар та приймає рішення про покупку. У разі відмови від посилки, вартість товару та комісія за грошовий переказ повертаються покупцю на рахунок.

Як відзначили в компанії "Нова пошта", дані платіжних карт для обох сторін залишаються конфіденційними.

Посилка, оформлена з "Сейф-сервісом", може перебувати у відділенні 5 днів, потім вона автоматично буде повернута відправнику.

Сервіс для продавців безкоштовний, а покупець оплачує комісію за грошовий переказ в розмірі 10 грн в тестовий період (до 12 жовтня 2020 року) незалежно від вартості товару та доставку.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: