26.08.2020, 11:50

"Боротьба за бабло": Хто рветься до влади у Лисичанську

"Борьба за бабло": Кто рвется к власти в Лисичанске

У Лисичанську 4 серпня голова Луганської області Сергій Гайдай представив главу військово-цивільної адміністрації міста. На посаду заступника голови ВГА знайшлося чимало претендентів. Лисичане обговорюють тих, хто "рветься до корита".

Створення військово-цивільної адміністрації у Лисичанську, на думку глави Луганської ОВЦА Сергія Гайдая, дозволить навести порядок у місті. Багато лисичан сумніваються в цьому, повідомляє Час Пік.

"Чому взагалі введена ВЦА у Лисичанську. Для того, щоб просто навести порядок. Щоб просто приймалися рішення. Ми бачимо політичну кризу в Лисичанську, і в результаті цієї політичної кризи виникли тане вирішуються роками проблеми, які стосуються кожного жителя міста. Ніяких політичних міркувань тут немає взагалі. Є тільки прагматичний, економічний підхід", - заявив Гайдай.

Однак у жителів Лисичанська з кожним днем ​​з'являється все більше запитань до тих, хто знову рветься до влади у місті. Чи зможуть "нові-старі" обличчя, які дорвалися до влади та які посіли "теплі місця" навести порядок у місті або остаточно угроблять Лисичанськ.

Ця тема сьогодні особливо актуальна для лисичан, тим більше в світлі того, що висловити свою думку та проголосувати на місцевих виборах вони не зможуть.

Жителі Лисичанська добре знають тих, хто рветься до влади у місті. На думку багатьох - рухають ними далеко не "благі наміри", а жага наживи та "боротьба за бабло".

Одним з кандидатів на посаду заступника глави ВЦА став Андрій Якимчук, якого у Лисичанську називають "людиною Дунаєва". Що хорошого зробив для міста нардеп Сергій Дунаєв та партія, яку він представляє - лисичане можуть оцінити не з чуток, можна просто озирнутися навколо.

Що корисного та продуктивного зможе зробити для міста Якимчук - ось що хвилює сьогодні лисичан. Навіщо він рветься до влади та чи дозволить Гайдай зайняти "людині Дунаєва" місце "біля керма".

Сьогодні кожен може ознайомитися з ]]>декларацією]]> Андрія Якимчука - кандидата на посаду заступника глави ВЦА Лисичанська, але і без цього він людина добре відома в місті.

Кто рвется к власти в Лисичанске Кто рвется к власти в Лисичанске Кто рвется к власти в Лисичанске Кто рвется к власти в Лисичанске

Судячи з коментарів у соцмережах, до влади в місті рвуться люди не зовсім "чисті на руку". Більш того, Якимчук ще й був депутатом, який голосував за "ЛНР". Про це написала екс-депутат Лисичанської міськради Юлія Машута.

"Андрій Якимчук - це лакмусовий папірець. Якщо він буде працювати заступником у Лисичанській ВЦА, це означає, що Сергій Дунаєв переміг в Лисичанську без виборів (які, він, до речі програв би 25 жовтня). З огляду на, що за всі рухи в ВЦА відповідає Сергій Гайдай (згідно із законом за ним загальне керівництво), хочу нагадати йому - не раз говорили про те, що ви проти регіоналів, які зруйнували наше місто. А Якимчук ще й був депутатом, який голосував за ЛНР", - написала Юлія Машута.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик