26.08.2020, 11:22

"Коли закінчиться ця вакханалія?": Шахов вимагає відсторонити від посади Сергія Гайдая

Шахов потребовал отстранить от должности Сергея Гайдая

Скасування місцевих виборів на Луганщині є нічим іншим, як спробою узурпації влади губернатором області Сергієм Гайдаєм. Луганська область під керівництвом Гайдая потопає в беззаконні та корупції.

Про це народний депутат "Нашого Краю" Сергій Шахов заявив з трибуни Верховної Ради 25 серпня, повідомляє Час Пік.

Він вимагає скасувати протиправне рішення ЦВК (від 08.08.2020 №161) про неможливість проведення виборів в окремих ОТГ Луганської та Донецької областей та усунути з посади керівництво Луганської області.

"Не дивлячись на офіційне декларування миру та припинення вогню на Донбасі, губернатор Луганщини констатує війну. Більш того, прикриваючись цією війною, він ініціював скасування виборів в ключових містах області. Тобто, позбавив жителів Луганщини конституційного права обирати собі владу. Тих самих українців, які успішно проголосували на виборах 2015 та 2019 років, без ексцесів чи порушень", - заявив Шахов.

За словами Шахова, Луганська область, під керівництвом Гайдая, потопає в беззаконні та корупції.

"Це той самий губернатор, який так красномовно розповідає про великий ремонті доріг у Луганській області, а сам тим часом літає на вертольоті, тому що проїхати не може. До речі, для пересування губернатора повітряним шляхом погроз не виникає, вони тільки для волевиявлення.

Місяць тому сотні луганчан постраждали від великого вогню, що спалахнув через недбалість чиновників, але до сих пір ніхто не покараний. Розкрадання бюджетних коштів, зловживання владою, кришування контрабанди та проституції. Їм цього мало. Тепер захотіли узурпувати владу та  призначили себе князями", - заявив Шахов.

Шахов потребовал отстранить от должности Сергея Гайдая

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик