27.08.2020, 11:34

"Довго будете над людьми знущатися?": Частина Лисичанська знову залишилася без води

Часть Лисичанска вновь осталась без воды

Новий день приніс нові "сюрпризи" для жителів Лисичанська. Відключено водопостачання південної частини міста. Жителів міста обурило те, що про відсутність води повідомили "за фактом", коли зробити запаси вже неможливо.

Жителі багатостраждального Лисичанська знову сидять без води. На цей раз "пощастило" лисичанам, які проживають у південній частині міста - в мікрорайонах ГТВ, повідомляє Час Пік.

Часть Лисичанска вновь осталась без воды

Як повідомили у ЛКСП "Лисичанськводоканал", проводяться планові роботи і вода в кранах з'явиться вже сьогодні ввечері.

"Шановні абоненти ЛКСП "Лисичанськводоканал"!

У зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт в межах програми підготовки до осінньо-зимового періоду 2020-2021 рр. роботу ВНС "Лісова Дача І підйом" буде зупинено 27.08.2020р. з 9.00 до 16.00. Водопостачання південної частини міста буде відновлено по закінченню робіт", - сказано в повідомленні.

Жителів Лисичанська обурило таке ставлення до людей. Мало того, що в кранах лисичан вода пропадає з "завидною" постійністю, так ще людей "забувають" про це попереджати заздалегідь.

Цього разу водопостачання припинено в зв'язку з проведенням планових робіт. Отже, про відключення води було відомо заздалегідь і можна було попередити людей, щоб вони встигли зробити запаси води. Чому цього не було зроблено - питання залишається відкритим.

Але, судячи з коментарів у соцмережах, таке ставлення до людей вже порядком набридло лисичанам.

Часть Лисичанска вновь осталась без воды

Варто зазначити, що сьогодні у місті проходить зміна влади. До влади рвуться "нові-старі" обличчя. Чи зміниться що-небудь з їх приходом в кращу сторону для міста та людей? Не факт!

Читайте також:

"Боротьба за бабло": Хто рветься до влади у Лисичанську

"Коли закінчиться ця вакханалія?": Шахов вимагає відсторонити від посади Сергія Гайдая

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик