27.08.2020, 14:57

Тренажерний зал під відкритим небом: У Сєвєродонецьку відкривають нове спортивне містечко

Тренажерный зал под открытым небом: В Северодонецке открывают новый спортивный городок

У Сєвєродонецьку відкривається нове спортивне містечко під відкритим небом, де на тренажерах безкоштовно в будь-який зручний час зможе займатися кожен бажаючий - від дітей до пенсіонерів.

Відкриття спортивного вуличного майданчика відбудеться 28 серпня 2020 о 10:00. Розташоване спортивне містечко за адресою: проспект Космонавтів, 29, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Сєвєродонецької ВЦА.

Проєкт "СПОРТИВНЕ МІСТЕЧКО: СПОРТ ОБ’ЄДНУЄ ГРОМАДУ" створено за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та проєкту "Демократичне врядування у Східній Україні" в партнерстві з Сєвєродонецькою міською радою.

Як відзначили у Сєвєродонецькій ВЦА, спортивне містечко буде доступним для загального користування та проведення міських заходів.

У спортивному містечку встановлено більше 20 вуличних тренажерів, столи для настільного тенісу та столи для гри в шахи.

Відкриття спортивного майданчика буде проведено з урахуванням дотримання вимог карантину під час поширення захворювання COVID-19, викликаного короновірусом SARS-CoV-2.

Керівництво міста запрошує всіх бажаючих взяти участь в церемонії відкриття "тренажерної зали" під відкритим небом. Хочеться вірити, що нове містечко стане улюбленим місцем відпочинку городян та гостей Сєвєродонецька.

Тренажерный зал под открытым небом: В Северодонецке открывают новый спортивный городок

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик