29.08.2020, 12:54

У Борисполі на АЗС буквально на очах у матері викрали 4-річну доньку: відео моменту викрадення

В Борисполе на АЗС буквально на глазах у матери похитили 4-летнюю дочь

У місті Бориспіль Київської області на автозаправній станції невідомий чоловік викрав 4-річну дівчинку. Через кілька годин викрадача затримали. Дівчинку повернули батькам неушкодженою.

Викрадення сталося 28 серпня, повідомлення по спецлінії "102" надійшло від батьків близько 20:00. З метою розшуку та затримання злочинця відразу була введена спеціальна поліцейська операція, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції в Київській області.

Правоохоронці встановили, що на АЗС в Борисполі невідомий чоловік скористався тим, що мати розраховуючись за паливо відволіклася від дочки, і викрав дівчинку. Зловмисник посадив дитину в машину та зник у невідомому напрямку.

На розшук злочинця і дитини були орієнтовані всі наряди місцевої поліції, столиці та сусідніх областей. Також були залучені працівники Управління карного розшуку поліції Київщини та полк поліції особливого призначення.

Поліції вдалося розшукати викрадача протягом 2-х годин, зловмисником виявився 29-річний місцевий житель. Він зізнався поліцейським, що викрав дитину зі злочинними намірами.

Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За фактом викрадення дитини відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

В Борисполе на АЗС буквально на глазах у матери похитили 4-летнюю дочь

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик